Natasja Nienhuis

 

Klik op de kleine foto's voor een volledige afbeelding

Natasja Nienhuis - fotografie

van 13 februari t/m 22 maart 2018 in 't Clockhuys

Ik maak foto's waarbij het kwetsbare kind centraal staat. Foto's die je laten beseffen dat een kind snel de dupe kan zijn van wat er in de wereld om hem heen gebeurt. Foto's waar een kwetsbare ijslaag te zien is voor het gezicht of met bubbeltjesplastic waar we onze voorwerpen altijd vol zorg mee inpakken maar die onze kinderen soms ook nodig lijken te hebben. Of een jongen in een verhuisdoos geportretteerd die maar van de ene naar de andere plek wordt verhuisd.

NatasjaNienhuis 150x115pxIk ben geboren en getogen in Haren. De basis van de fotografie heb ik me zelf eigen gemaakt. Ik fotografeer veel kinderen maar voornamelijk portretten. Ik fotografeer het pure kind waarbij ik op zoek ga naar de innerlijke stilte. Het is een zoektocht naar die ene blik of dat ene moment waarop alles samenvalt. De mooiste momenten zijn de momenten waarop het kind even z'n omgeving vergeet en het wegdroomt naar een andere wereld. Een aantal van deze portretten zijn ook geplaatst op PhotoVogue.

Commissie Exposities

De Commissie Exposities is een commissie van de Culturele Raad Haren.
Het doel van de commissie is kunst door middel van exposities onder de aandacht van inwoners van Haren te brengen. Tevens wil zij jonge kunstenaars de gelegenheid bieden om hun werk te tonen.

Commissieleden

Gaby Poell - voorzitter
Saskia de Boer
Josje van Donselaar
Hermen Grasman
Frederiek Reitsma
Dick Schaap


Meedoen?

Heeft u belangstelling voor exposeren in Haren of heeft u een andere vraag?
Stuur een mailtje naar:

©2020 Culturele Raad Haren - Commissie Exposities